Telefon: 091 514 9023   E-mail: metvica.novska@gmail.com

Pčelarska udruga "Metvica" Novska od 16. svibnja ima svoje prostorije, u kojima će se ubuduće odvijati rad ove udruge koja okuplja stotinjak pčelara s područja Novske i okolice.

metvica-1

Fotografija: 19.05.2014

Ugovor o najmu nekadašnjeg objekta Turističkog ureda Grada Novske, na staroj tržnici, potpisali su Zdenko Jakubek, predsjednik Pčelarske udruge "Metvica" i Vinko Debeljak, direktor poduzeća "Novokom" d.o.o. Novska, u prisutnosti gradonačelnika Vlade Klasana. Najam prostora veličine 63 kvadratna metra potpisan je na rok od pet godina. Predsjednik Udruge, Zdenko Jakubek, izrazio je zadovoljstvo potpisanim ugovorom, jer će novljanski pčelari imati prostor za održavanje radnih sastanaka, ali i za dio realizacije pčelarskih proizvoda, odnosno proizvodnje.

metvica-2

Gradonačelnik Vlado Klasan u svom obraćanju članovima Udruge istaknuo je važnost poljoprivredne proizvodnje u Gradu, čije je pčelarstvo važan segment, a za rad takve udruge potreban je i kvalitetan prostor. Izrazio je također namjeru da sve gradske udruge u skoro vrijeme budu zbrinute na način da im se za rad dodijeli do sada neiskorišten prostor u vlasništvu Grada.

Grad Novska - Online vijesti

Uvijeti korištenja

Ukoliko nije navedeno drugačije, sadržaji ove web stranice su vlasništvo Pčelarske udruge "Metvica" Novska. Informacije koje se nalaze na ovoj stranici su samo u informativne svrhe i ne stvaraju poslovni ili profesionalni uslužni odnos između vas i Pčelarske udruge "Metvica" Novska. Linkovi na ovoj stranici mogu dovesti do usluga ili stranica koje ne pokreće PU "Metvica" Novska. 

Kontakt podaci

Predsjednik: Damir Bukvić
T: 091 5149023
Dopredsjednik: Kujundžić Dubravko
T: 099 2129221
Tajnik: Čukelj Ivica
T: 091 2580123
Potočna 1A
Novska

Email: metvica.novska@gmail.com
Website: www.pu-metvica-novska.hr